5.15.2007

NEWS | 7 stiri de campanie

1. De ieri am inceput campania de fluturasi - voluntarii nostri sunt in zonele de trafic intens (din Bucuresti) si informeaza alegatorii despre responsabilitatile de cetatean roman :) - actiunea e coordonata de Alexandra si se bucura de suportul logistic al ASLS

2. Campania mai are o componenta puternica offline: peste 121 de panouri promoveaza votul in ALBA IULIA, ARAD, BACAU, BAIA MARE, BRASOV, BUCURESTI, CONSTANTA, CRAIOVA, GALATI, IASI, PITESTI, PLOIESTI, SIBIU si SUCEAVA. Panourile sunt roz (unii spun mov, altii spun siclame), si indemnul sper eu sa fie clar: "Mergi la vot pe 19 mai".

3. Ne-ati vazut in Sapte Seri? Eram ieri la un suc cand gasit din senin si macheta noastra (tot roz/mov/siclame) - apropo de asta, daca va place campania si inca nu stiti ce sa faceti cu cei 2%, mereu gasim putin loc si in contul nostru :)

4. Ca raspuns al campaniei "Cei 322", vom anunta in seara asta actiunea "Cele 322" :)

5. Val Duna a lansat deja o editie speciala de vinuri pentru participantii la vot.

6. Interviul cu Nicolae Ceausescu a fost ieri cel mai fierbinte subiect de pe Internet. A pus pe jar o multime de cititori (peste 100 de comentarii) dar si autoritatile statului (am vazut intrari de la STS pana la Cancelaria Primului Ministru).

7. Mai sunt 3 zile pana la vot, timp suficient sa ne hotaram daca votam DA (pentru suspendarea presedintelui) sau NU (impotriva suspendarii).

2 comentarii:

Badita Florin spunea...

aia cu ceausescu e penala rau :))

Anonim spunea...

penala de dosar :)